Sirini Data & Elektra BV Steenhouwerstraat 104 3194AG Hoogvliet Rotterdam
Sirini Data & Elektra BV Steenhouwerstraat 104 3194AG Hoogvliet Rotterdam
Actief in het vakgebied sinds 2011
Gerenommeerd installatiebedrijf

Sirini Data & Elektra B.V. (SDE B.V.) is een lokaal gerenommeerd opererende installatiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van data-, elektra- en glasvezelkabels. De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundige allround elektra, data en glasvezel monteurs.

Sinds 2011 zijn wij actief in de data-, elektra- en glasvezel branche en sinds 2019 is Sirini Data & Elektra B.V. opgericht. Onze missie is om elke klant van dienst te zijn met een goed opgeleide en hoffelijke technicus die zelfstandig en betrouwbaar is.

Elektra

Data kopernetwerk

Glasvezel

Overige

Waarom kiezen voor SDE B.V.?

Sirini Data & Elektra B.V. helpt zijn klanten op het gebied van Data-, Elektra- en glasvezel installatie. Wij doen dat van ontwikkelingsfase tot aan de volledige implementatie en gebruikersondersteuning. Ons doel is om onze dienstverlening hoog te houden en onze prijzen zeer concurrerend.

Verder kunnen wij u voorzien van Elektra-, Glasvezel-, databekabeling, gestructureerd kabel installaties, bewakingsadvies en professionele services, projectbeheer, migratiediensten en ondersteuning.

Wij opereren momenteel in de volgende sectoren: Bouw, utiliteitsbouw, datacenter, industrie, woningbouw voor bedrijven en particulieren. Zit uw sector er niet bij? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Onze waardes
Onderscheiding van SDE B.V.
Een Sirini Data & Elektra is uw enige bron voor een compleet assortiment met hoogwaardige elektrotechnische diensten, engineering en onderhoud.
1
24/7 Contact

Wij zijn 24/7 bereikbaar
+31 681 508 017 of info@sdebv.nl

2
Vrijblijvend Gesprek

Wij bieden u gratis en vrijblijvend gesprek/ offerte aan.

3
Snelle levering

Ook onze snelle dienstverlening is van hoge kwaliteit.

Contact opnemen met Sirini Data & Elektra B.V.?

Neem vandaag nog contact met ons op of vraag vrijblijvend offerte aan